Λάκοβιτς: «Όλη η πίεση ήταν στον Ομπράντοβιτς και την Παρτιζάν»

Ο νυν κόουτς της Ουλμ και παλιός άσος του Παναθηναϊκού, Γιάκα Λάκοβιτς, μίλησε για τον αποκλεισμό της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη συνέχεια του EuroCup.

Ο αποκλεισμός της Παρτιζάν από την Μπούρσασπορ για τη φάση των «16» του EuroCup ήταν αναμφίβολα η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι στιγμής στον θεσμό.

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η εξέλιξη προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας του Βελιγραδίου, με τον προπονητή της Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρίσκεται εύλογα στο «μάτι του κυκλώνα», δεχόμενος έντονη κριτική για την πρωτοφανή αποτυχία.

Μάλιστα ο πολύπειρος Σέρβος κόουτς δεν δίστασε να δηλώσει πως εάν το πρόβλημα είναι ο ίδιος, δεν έχει θέμα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Παρτιζάν.

Το όλο θέμα σχολίασε με δηλώσεις του ο παλιός γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της γερμανικής Ουλμ, Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος είπε σχετικά:

«Ήταν ένα πολύ νευρικό παιχνίδι, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο και στην παράταση. Όλη η πίεση ήταν στον Ομπράντοβιτς και την Παρτίζαν. Στο τέλος, με λίγη τύχη και χάρη σε κάποιες κακές επιλογές της Παρτίζαν, η Μπούρσασπορ έφτασε στη νίκη. Είναι μια ομάδα που παίζει με σφιχτό rotation. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια τεράστια έκπληξη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα