Καρσίγιακα: «Φωνάζει» για την εξυπηρέτηση στην Εφές

Η ομάδα της Σμύρνης διαμαρτύρεται για την αναβολή του τρίτου ματς με την Εφές Αναντολού, προκειμένου να διευκολυνθεί η προετοιμασία του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του για το Final four της EuroLeague

Η απόφαση της τουρκικής λίγκας να αναβάλει το τρίτο και καθοριστικό ματς ανάμεσα στην Εφές Αναντολού και την Καρσίγιακα μετά την ήττα των πρωταθλητών στη Σμύρνη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1 προκάλεσε αντιδράσεις.

Κι αυτό γιατί δεν υπήρξε εξ αρχής τέτοια πρόθεση, αλλά η αναβολή ανακοινώθηκε μετά τον αγώνα, ώστε να διευκολυνθεί η Εφές στην προετοιμασία της για το Final four της EuroLeague.

«Κερδίσαμε δίκαια το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Εφές. Παρότι το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί προέβλεπε πως θα παίζαμε άμεσα το τρίτο παιχνίδι, τα μεσάνυχτα μετά το 1-1, ενημερωθήκαμε πως το ματς αναβλήθηκε.

Με την απόφαση αυτή δεν μιλάμε πλέον για σειρά και μας δίνεται η εντύπωση πως όλοι περίμεναν να τελειώσει στο 2-0. Επιπλέον, η απόδοση των διαιτητών και στα δύο παιχνίδια, είναι ένας ακόμη λόγος που θεωρούμε πολλά πράγματα λάθος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Καρσίγιακα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα