Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: «Μύλος» με τη διαιτησία!

Παίκτες και παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης επιτέθηκαν στους διαιτητές του δεύτερου τελικού, όπου κέρδισε η Μπαρτσελόνα με αμφισβητούμενο φάουλ και οι Καταλανοί πέρασαν στην αντεπίθεση

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος και η σειρά είναι στο 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα και να «ξιφουλκούν» για τη διαιτησία.

Οι Μαδριλένοι ήταν έξαλλοι για ένα φάουλ στον Ταβάρες που έκρινε ουσιαστικά τη δεύτερη αναμέτρηση υπέρ των Καταλανών και μετά το τέλος του ματς εξαπέλυσαν επίθεση κατά των διαιτητών στα αποδυτήρια.

Ωστόσο ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Κουμπέλς, πέρασε στην… αντεπίθεση, καταγγέλλοντας εκφοβισμό των διαιτητών.

«Μετά τη λήξη του ματς, πολλές από τις αντιδράσεις των παικτών εκφοβίζουν τους διαιτητές. Μάλιστα, εκφράζουμε την έκπληξή μας γιατί τα συμβάντα με τους διαιτητές τόσο στο παρκέ, όσο και στη φυσούνα και τα αποδυτήρια δεν έχουν αναφερθεί στο φύλλο αγώνα.

Από την πλευρά μας, θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην εκφοβίζονται οι διαιτητές στα ματς που ακολουθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουμπέλς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των τελικών μεταφέρεται πλέον στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία και θα υποδεχθεί σε δύο διαδοχικά ματς την Μπαρτσελόνα, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (17/6, 22:00).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα