O Γιαννακόπουλος θέλει του χρόνου τον Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Ο Δ. Γιαννακόπουλος θέλει να φέρει του χρόνου τον Σλούκα στον Παναθηναϊκό, όπως σχολίασε στο instagram. Τα δύο "όχι" του Έλληνα γκαρντ στους "πράσινους" και το "εις το επανιδείν" στον Ολυμπιακό. 

Ο Κώστας Σλούκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για να λάβει μέρος στα παιχνίδια της. Ακολούθως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε σχόλιο φιλάθλου για το αν είναι πρόθυμος να φέρει τον 28χρονο γκαρντ στον Παναθηναϊκό, γράφοντας "next year", δηλαδή την επόμενη χρονιά. Με αυτόν τον τρόπο έφερε ενθουσιασμό για τις προθέσεις του στις τάξεις των φιλάθλων του "τριφυλλιού", οι οποίοι στην πλειοψηφία τους βλέπουν με καλό μάτι τον ερχομό του αθλητή στην ομάδα τους.

Ο Κώστας Σλούκας, ύστερα από μία επταετία (2008-2015) με τον Ολυμπιακό, κατακτώντας πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποφάσισε το καλοκαίρι του 2015 να αποχωρήσει από τον Πειραιά ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, σε δήλωση του, είχε τονίσει τα εξής: "Δεν θέλω να κάνω μια απλή δήλωση αποχαιρετισμού. Πάλεψα με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και κατέληξα στην απόφαση ότι αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον είναι να συνεχίσω μακριά από τον Ολυμπιακό. Είναι μια απόφαση που λήφθηκε αποκλειστικά και μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Δεν ήθελα ποτέ η όλη υπόθεση να μετατραπεί σε σήριαλ. Δεν ήθελα και δεν έβαλα ποτέ τον Ολυμπιακό σε καμιά διαδικασία πλειστηριασμού. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…», τόνισε στο τέλος.

Με την Φενέρμπαχτσε πήρε την Ευρωλίγκα το 2017, ενώ πέρσι έφτασε μαζί της έως και στον τελικό του Final Four, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες αυτές τις επιτυχίες. Το 2017, μάλιστα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 έως και το 2020. Υπό προϋποθέσεις, όμως, μπορεί να πάρει την ελευθερία του το επόμενο καλοκαίρι. Ενδεχομένως και εκεί να "πατάει" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ώστε να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ, πάντως, έχει απορρίψει δύο φορές το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκό. Τόσο το καλοκαίρι του 2015, όσο και σε εκείνο του 2017, παρά τις καλές προσφορές που δέχτηκε από το "τριφύλλι". Πριν δύο καλοκαίρια, μάλιστα, έψαξε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, έγιναν οι επαφές, αλλά δεν βρέθηκε η "χρυσή" τομή, με αποτέλεσμα ο αθλητής να παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα