Μιλουτίνοβ: "Ο Μπλατ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους μας"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως οικογένεια του και επεσήμανε πως ο νέος κόουτς της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους παίκτες των "ερυθρολεύκων". 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι έτοιμος να διανύσει την τέταρτη σεζόν του στον Ολυμπιακό και θέλει σε αυτή την χρονιά να πραγματοποιήσει την δική του αγωνιστική εκτόξευση.

Ο Σέρβος διεθνής σέντερ, βρίσκεται σε αυτό το διάστημα με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας να αντιμετωπίσει την Ελλάδα στην Κρήτη.

Παράλληλα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σερβίας, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Ολυμπιακό. Είναι σαν μια οικογένεια. Και η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη. Για τη νέα σεζόν όλα μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ καλά. Ο νέος προπονητής έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους, όπως και οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα. Έχουμε μεγάλους στόχους και ελπίζω σε μια πετυχημένη σεζόν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα