Πρίντεζης: «Οδηγός μας η ενέργεια και το πάθος»

Στην ενέργεια και το πάθος του ίδιου και των συμπαικτών του απέδωσε τη νίκη της Ελλάδας επί της Σερβίας ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε την καλύτερη παράδοση με την Σερβία. Έχουμε μαζευτεί πάρα πολύ λίγες μέρες, τα δείγματα δεν ήταν θετικά, αλλά βγάλαμε ενέργεια και πάθος και πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε για πολλούς λόγους. Φάνηκε σήμερα ότι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε αλληλοκαλύψεις και καταφέραμε να το συνδυάσουμε με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην εικόνα της εθνικής μας στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία:

«Άλλο το φιλικό, άλλο το επίσημο ματς. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή που κάναμε με την Γαλλία, αλλά δεν είχαμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί. Η Γαλλία είχε περισσότερη αθλητικότητα και είχε ένα αβαντάζ».

Τέλος, αναφερόμενος στον στόχο της Ελλάδας που δεν είναι άλλος από την παρουσία στο Παγκόσμιο, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού επισήμανε:

«Δεν ξέρω, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Να δούμε το καλοκαίρι σε τι κατάσταση θα είμαστε. Αρχικά, πρέπει να καταφέρουμε να προκριθούμε. Και το ματς με τη Γεωργία το θέλουμε πάρα πολύ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα