Ξέσπασμα Δημητρόπουλου για Βασιλακόπουλο: "Θεσμικό παράσιτο"

Ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, υπερασπίστηκε τον συνάδελφο και συνεργάτη του Γιώργο Πάνου, για τις αποκαλύψεις του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, χαρακτηρίζοντας "θεσμικό παράσιτο" τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος (στη φωτογραφία με το γιλέκο δίπλα στον Γιάννη) είναι ένας εκ των κορυφαίων και πιο έμπειρων Ελλήνων μάνατζερ, ο οποίος παράλληλα είναι και ο εκπρόσωπος τόσο του υπαρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη, όσο και των Δημήτρη Αγραβάνη και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος υπερασπίστηκε δημόσια στο twitter τον συνάδελφο και συνεργάτη του, Γιώργο Πάνου, ο οποίος με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποκάλυψε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς με τους οποίους είχε αναφερθεί στους αδελφούς Αντετοκούνμπο πριν δύο χρόνια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Παράλληλα, ο πολύπειρος ατζέντης, πέρα από το γεγονός πως έδωσε τα εύσημα στον Γιώργο Πάνου (ο οποίος είναι ο μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο) για τις απαντήσεις που έδωσε στον πρόεδρο της ΕΟΚ, χαρακτήρισε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ως "θεσμικό παράσιτο", με σχόλια του στο twitter.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα