Μπολομποϊ: Νικητής σε δικαστική διαμάχη του με την ΤΣΣΚΑ Mόσχας!

Ο Τζόελ Μπόλομποϊ κέρδισε το δικαστικό «μπρα ντε φερ» που είχε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την περσινή χρονιά, λόγω της αποχώρησης του μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όλα καλά πάνε, εσχάτως, για τον Tζόελ Μπολομπόϊ.

Εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού ο επίλογος στη δικαστική διαμάχη του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ήταν σε ισχύ εδώ και περίπου ένα χρόνο έπεσε...

Ο σέντερ του Ολυμπιακού ήταν μεταξύ εκείνων που αποχώρησαν από τη Ρωσία μετά από το ξέσπασμα του πολέμου με την Ουκρανία, με την ομάδα του στρατού να μην αποδέχεται το γεγονός και να καταγγέλλει στο BAT της FIBA τον 29χρονο, με την αιτιολογία της μονομερούς και παράνομης διακοπής συνεργασίας.

Τους τελευταίους μήνες, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε νομική αντιπαράθεση, με το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της FIBA να δικαιώνει τον παίκτη, για την αποχώρησή του, αλλά και τα χρήματα που ζητούσε.

Πολύ απλά γιατί θεωρήθηκε πως ο αθλητής είχε κάθε δικαίωμα να φύγει «για λόγους ανωτέρας βίας» από την στιγμή που η Ρωσία βρισκόταν σε πόλεμο με την Ουκρανία.

Έτσι, οι Μοσχοβίτς καλούνται, πλέον, να πληρώσουν όλους τους προβλεπόμενους μισθούς στον ψηλό του Ολυμπιακού, όπως επίσης τα δικαστικά έξοδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα