Τιλί: Θετικά νέα μετά το χειρουργείο για τον καρκίνο, στόχος να επιστρέψει πριν το τέλος της σεζόν

Παρά τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του που βιώνει ο Κιμ Τιλί έχει θέσει ως προσωπικό του στόχο, να επιστρέψει πριν το τέλος της φετινής σεζόν στα παρκέ.

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του έμπειρου Γάλλου ψηλού της Σολέ Κιμ Τιλί, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2017/18 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι και να τραυματιστεί και πέρυσι πέρασε και από τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Κιμ Τιλί πριν λίγες μέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να αφαιρέσει τον όγκο στους όρχεις με τον οποίο και διαγνώστηκε στα τέλη Μαρτίου και “σόκαρε” το ευρωπαϊκό και το γαλλικό μπάσκετ.

Η επέμβαση πήγε και καλά και πλέον ο έμπειρος ψηλός αναρρώνει στο σπίτι του και ελπίζει βάσιμα, να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.

“Πλέον δεν νιώθω καθόλου πόνο και περπατάω κανονικά, οπότε όλα πάνε καλά. Για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα συνεχίσω τη θεραπεία μου στο σπίτι και μετά θα προσπαθήσω, να τελειώσει τη σεζόν με τη Σολέ”, δήλωσε ο ίδιος για τα όσα περνάει τον τελευταίο καιρό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα