Το... μήνυμα του Μπλατ στον Βεζένκοφ

Τα μόλις 5 λεπτά συμμετοχής του Σάσα Βεζένκοφ στο παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό στο πρωτάθλημα, έχουν εξήγηση. 

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ένας προπονητής που έχει επικοινωνιακό χάρισμα και όπως έχουμε αναφέρει από την αρχή της προετοιμασίας, παρουσιάζεται ιδιαίτερα «ζεστός» με τους παίκτες του.

Έχει μεταδοτικότητα και όπως έχουν τονίσει έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αθλητών με τον τρόπο του. Έχει τη νοοτροπία να δίνει ελευθερίες στους παίκτες του, τους στηρίζει, αλλά παράλληλα γίνεται αυστηρός μαζί τους όποτε χρειάζεται και «τιμωρεί» τον καθένα με τον τρόπο του.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Χολαργό, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Εμφάνιζε αδυναμίες στα ανασταλτικά του καθήκοντα (ειδικά στο low-post), έχανε τα ριμπάουντ και δεν είχε τον επιθυμητό βαθμό συγκέντρωσης. Μάλιστα, όταν έγινε σχετικά γρήγορα αλλαγή και επέστρεψε στον πάγκο, έβγαλε έναν εκνευρισμό και μία μικρή δυσφορία.

Ο Αμερικανός τεχνικός το αντιλήφθηκε και δεν τον χρησιμοποίησε ξανά στο ματς, διατηρώντας τον στο δεύτερο ημίχρονο στον πάγκο της ομάδας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Βούλγαρο φόργουορντ. Εκεί εξηγείται το γεγονός πως αγωνίστηκε μόλις για 5 λεπτά στην αναμέτρηση, με τους Πειραιώτες στη συνέχεια να κάνουν ροτέισον στο «4» με τους Πρίντεζη-ΛεΝτέι, καθώς ο Αμερικανός σέντερ μπορούσε να ανταπεξέλθει καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα