Άρης: Αμφίβολος ο Κατσίβελης με Προμετέι

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσίβελη για τον αγώνα του Άρη με την Προμετέι.

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Προμετέι με φόντο τα προημιτελικά του Eurocup έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Άρη. Για το συγκεκριμένο ματς αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσίβελη και η παρουσία του στον αγώνα αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Ο Άρης Midea έχει στρέψει την προσοχή του στον νοκ άουτ αγώνα με την ουκρανική Προμετέι, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 06/03 στις 19:00, στη Ρίγα της Λετονίας, για τη φάση των play-offs του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν σήμερα (04/03) το μεσημέρι μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Κατσίβελης (τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Προμηθέα) δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα. Θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Ρίγα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Έρικ Ριντ JR, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον μεθαυριανό αγώνα, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή στη Λετονία.

Η αποστολή του Άρη Midea αναχωρεί στις 20:10 με πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα. Οι καλαθοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα