Eurocup: Στη Λετονία για τον «τελικό» με την Προμετέι ο Άρης

Στις 19:00 ο Άρης αγωνίζεται στην έδρα της Προμετέι για τα playoff του Eurocup.

Στη Ρίγα της Λετονίας βρίσκεται ο Άρης που στις 19:00 θα αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ άουτ την Προμετέι για τα playoff του Eurocup. Με νίκη οι «κιτρινόμαυροι» θα προκριθούν στην οκτάδα της διοργάνωσης εκεί που περιμένει ήδη η γαλλική Μπουργκ.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης που τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τον Προμηθέα δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης σημείωσε πως: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο BKT EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play-offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.

Η Προμετέι τρέχει πολύ στο τρανζίσιον και σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, με τα επιθετικά ριμπάουντ. Συνεπώς, ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ θα είναι καθοριστικοί παράγοντες για το τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% και στις δύο άκρες του παρκέ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα