Εθνική Ανδρών: Νέα πρόσωπα στο τελευταίο «παράθυρο» της FIBA

Με νέα πρόσωπα, αλλά και χωρίς παίκτες Ευρωλίγκας θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στο τελευταίο «παράθυρο» προκριματικών της FIBA. 

Με νέα πρόσωπα στην προεπιλογή της η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα ολοκληρώσει το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Για πρώτη φορά κλήθηκε ο Θανάσης Τσαϊρέλης του Προμηθέα, ενώ μετά από καιρό επιστρέφουν οι Μιχάλης Λούντζης (Λαύριο), Δημήτρης Μαυροειδής(Κολοσσός) και Βασίλης Μουράτος (Περιστέρι).

Ακόμα, στις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου συμπεριλήφθηκε και ο Γιάννης Μπορούσης, ενώ στην προεπιλογή δεν υπάρχει κανένας παίκτης ομάδας EuroLeague.

Η Ελλάδα, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τις Γερμανία (30/11) και Σερβία (3/12), εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Οι 14 παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα