Συνεδριάζει το ΑΣΕΑΔ για την έφεση του Ολυμπιακού για την επικύρωση της βαθμολογίας

Για σήμερα (13/6) στις 17.00 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού που ζητάει από το ΑΣΕΑΔ να κρίνει παράνομη της επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έχουν ζητήσει σήμερα να εκδικαστεί και η τρίτη τους προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ που αφορά τον υποβιβασμό τους στην Α2 αφού από τον Πειραιά υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή είναι παράνομη.

Πάντως δεν αναμένεται να παρθεί απόψε κάποια απόφαση, αφού κάτι τέτοιο δε συνηθίζεται, καθώς το ΑΣΕΑΔ δεν βγάζει αποφάσεις αυθημερόν.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε δικαιωθεί στην πρώτη του προσφυγή η οποία αφορούσε την παράνομη κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Το ΑΣΕΑΔ είχε απορρίψει την έφεση με το σκεπτικό ότι είναι αναρμόδιο να αποφασίσει, αφού η ΚΕΔ είχε παρουσιάσει έγγραφα τα οποία ανέφεραν ότι η Επιτροιπή της έχει γίνει τριμελής.

Αυτό σημαίνει ότι δύο άτομα μπορούν να συνεδριάζουν και ότι δεν υπήρχε πρόβλημα που ο Πρόεδρός της, κ. Συμεωνίδης έλειπε από την κλήρωση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα