Xίμκι και Ολυμπιακός σε επαφές για την παραχώρηση του Τίμα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Χίμκι, για την παραχώρηση του Γιάνις Τίμα, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν εκεί με μορφή δανεισμού. 

Ο Γιάνις Τίμα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Χίμκι, η οποία έχασε το πρωτάθλημα από την ΤΣΣΚΑ στη Βαλτική Λίγκα. Με αυτόν τον τρόπο, ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του στη ρωσική ομάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτη. Ο Λετονός σουτέρ έχει κλειστό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν, με τις αποδοχές του να φτάνουν κοντά στις 800.000 ευρώ. Διάθεση των «ερυθρολεύκων» είναι να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά και στόχος είναι ένα… βελούδινο διαζύγιο.

Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το γεγονός πως ο παίκτης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χίμκι και οι Ρώσοι τον θέλουν στο ρόστερ τους. Ήδη οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο Λετονός διεθνής να παραχωρηθεί στους «κίτρινους». Αυτό, άλλωστε, είναι κάτι που το θέλει και ο Γιάνις Τίμα, καθώς είδε πως ταίριαξε περισσότερο με την παρέα του Αλεξέι Σβεντ.

Στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Γιάνις Τίμα, όπως σας έχουμε αναφέρει, οι εξελίξεις στο «3» θα είναι οι εξής. Ο Σάσα Βεζένκοφ θα «χαμηλώσει» σαν θέση στον ρόλο του σμολ-φόργουορντ, ενώ υπάρχει η διάθεση να αποκτηθεί και ένα «2αρο3άριο» με έφεση στο μακρινό σουτ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα