Oλυμπιακός: Παρόντες όλοι οι αρχηγοί στη media day του μπάσκετ! (pics & vid)

Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της νέας γενιάς, με τους αρχηγούς όλων των τμημάτων του να δίνουν το «παρών» στη media day της ομάδας μπάσκετ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/9) πραγματοποιήθηκε η media του Ολυμπιακού για την έναρξη της EuroLeague για τη σεζόν 2019-2020.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι αρχηγοί όλων των τμημάτων του συλλόγου και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλον.

Συγκεκριμένα, εκτός φυσικά από τον Βασίλη Σπανούλη, στο ΣΕΦ παρευρέθηκαν ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ο αρχηγός της ομάδας πόλο, Κώστας Μουρίκης, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Γιώργος Πετρέας, ο αρχηγός της ομάδας Χάντμπολ, Κώστας Τσιλιμπάρης, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Εβίνα Σταμάτη και η αρχηγός του γυναικείας ομάδας πόλο, Άλκηστη Αβραμίδου.

Από την φωτογράφιση απουσίαζε μόνο αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου, λόγω της συμμετοχής της ομάδας σε τουρνουά στην Τουρκία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μάλιστα, η επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο facebook κοινοποίησε ένα βίντεο από την φωτογράφιση με το αινιγματικό μήνυμα "coming soon"


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα