Το τέλος αυτής της γενιάς του Ολυμπιακού; Απαντά ο Ιβκοβιτς

Τι δηλώνει ο «Ντούντα» για αυτό που... δεν είδε στα ματς των «ερυθρόλευκων» με τη Ζαλγκίρις και τι λέει για τον Γιασικεβίτσιους.

Τη λύπη του για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το final-4 του Βελιγραδίου εξέφρασε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος σχολίασε τη σειρά αγώνων με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι περίμενε να δει το βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας που είναι ο χαρακτήρας και δεν το είδε στις αναμετρήσεις με τον Λιθουανικό σύλλογο.

Παρά το γεγονός αυτό θεωρεί ότι δεν έκλεισε ο κύκλος αυτής της γενιάς του Ολυμπιακού.

«Λυπάμαι για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού. Όμως δεν νομίζω πως αυτό είναι το τέλος της συγκεκριμένης γενιάς. Έχουν δώσει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας είναι ο χαρακτήρας και περίμενα να το δω σε έναν από τους δύο αγώνες στο Κάουνας, αλλά όπως φάνηκε η Ζαλγκίρις δεν του το επέτρεψε. Η Ζαλγκίρις ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη. Είχε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ, αλλά ήταν από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και σε αυτό είχε μεγάλη συμβολή ο Γιασικεβίτσιους, που δημιουργεί ένα πολύ καλό όνομα στο χώρο της προπονητικής», δήλωσε ο «Ντούντα» σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα