Hall of Fame: Στην τάξη των υποψηφίων ο Αλφόνσο Φορντ (vid)

Ο θρυλικός Αλφόνσο Φορντ είναι στη λίστα με τους υποψήφιους για το Hall of Fame του 2020.

Η λίστα με τους υποψήφιους που θα βρίσκονται στην τάξη του Hall of Fame 2020 ανακοινώθηκε και μέσα σε αυτήν βρίσκεται και θρυλικός σκόρερ. Ο Αλφόνσο Φορντ.

Hall Of Fame: Υποψήφιοι οι Κόμπι, Ντάνκαν, Γκαρνέτ, Μπος!

Ο αείμνηστος Αμερικανός άσος που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα ήταν ένας εκ των κορυφαίων στην επίθεση παικτών που πέρασαν από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Ελλάδα είχε την χαρά να τον θαυμάσει με αρκετές ομάδες αφού πέρασε από Παπάγου, Σπόρτινγκ, Περιστέρι, Ολυμπιακό.

Μερικά από τα κατορθώματα του με την «ερυθρόλευκη»:

Από εκεί και πέρα στη λίστα με τους υποψήφιους ξεχωρίζουν ονόματα όπως: Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν, Κέβιν Γκαρνέτ και Κρις Μπος. Θέση διεκδικούν επίσης, οι Σον Μάριον, Μάικλ Φίνλεϊ, Μαρκ Ίτον και Μπακ Γουίλιαμς. Για μια ακόμη φορά είναι υποψήφιοι οι Τσόνσεϊ Μπίλαπς, Μαρκ Τζάκσον, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Ρίτσαρντ Χάμιλτον, Κρις Γουέμπερ, Μπεν Γουάλας και Μάρκους Κάμπι.

Όσον αφορά τους προπονητές θέση διεκδικούν οι: Ρικ Έιντελμαν, Τζορτζ Καρλ, Ντικ Μότα και Ρούντι Τομτζάνοβιτς. Από τους εκτός ΗΠΑ διεκδικητές μιας θέσης στο Hall of Fame ξεχωρίζει το όνομα του Τόνι Κούκοτς και του ιστορικού ηγέτη της Μακάμπι Σιμόν Μιζράχι.

Να σημειωθεί πως οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στη διάρκεια του All Star Weekend που θα γίνει στο Σικάγο τον Φλεβάρη, και η εισαγωγή τους θα γίνει στο περιθώριο του Final Four NCAA στην Ατλάντα τον Απρίλιο του 2020.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα