Ο Ολυμπιακός «χειροκρότησε» τη δωρεά του 1 εκατομμυρίου από το ζεύγος Τζόκοβιτς (pic)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η σύζυγός του Γέλενα προχώρησαν στη δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ στη Σερβία για την αγορά νοσηλευτικού εξοπλισμού και ο Ολυμπιακός «χειροκρότησε» την κίνηση. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η σύζυγός του Γέλενα ανακοίνωσαν τη δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ, μέσω του ιδρύματος που διατηρούν, στη Σερβία για την αγορά αναπνευστήρων, εξοπλισμού και ό,τι υγειονομικού προϊόντος χρειάζεται για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλο το ιατρικό προσωπικό ανά τον κόσμο, και ειδικά στη Σερβία, για τη βοήθεια που παρέχουν σε όλους όσοι έχουν προσβληθεί από κορονοϊό. Δυστυχώς, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται θετικοί στον ιό. Για αυτό, εγώ και η σύζυγός μου, Γέλενα, αποφασίσαμε να κάνουμε δωρεά για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη», είναι ενδεικτικά κάποια από τα λόγια του.

Αυτή την κίνηση επικρότησε και «χειροκρότησε» και ο Ολυμπιακός μέσω του twitter, γράφοντας μάλιστα και το «μότο» του, το οποίο είναι επίκαιρο όσο ποτέ. «Together We Fight», δηλαδή «μαζί μαχόμαστε»!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες οι πρόεδροι του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έκαναν δωρεά και αυτοί 1 εκατομμυρίου ευρώ για την ενίσχυση των μονάδων εντατικής θεραπείας.

Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα