Ο Γουίτινγκτον και ο Ολυμπιακός (vid)

O Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, Γκρεγκ, Γουίτινγκτον, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην EuroLeague και στον Ολυμπιακό.

Ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον είναι ο Αμερικανός 27χρονος (7/2/1993) πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι. Ο αθλητής, βέβαια, έμεινε ελεύθερος.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, σύμφωνα με το πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, υπάρχει η επιθυμία για την απόκτηση ενός "4αρο5αριού". Ενός ψηλού με αθλητικά προσόντα, ο οποίος θα μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν πάουερ-φόργουρντ, είτε σαν σέντερ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον. Ο αθλητής, μιλώντας για το μέλλον του, σε ερώτηση για την ομάδα του Πειραιά, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά με την Γαλατάσαραϊ. Τώρα είμαι ελεύθερος και είναι ώρα για να αγωνιστώ σε Ευρωλίγκα ή ΝΒΑ. Θα δούμε τι θα γίνει».

Στην τρέχουσα σεζόν, είχε μέσο όρο 12,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 25 παιχνίδια με την τουρκική ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα