«Fanatik»: «Σύντομα η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για Σλούκα»

Τελειωμένη θεωρούν και στην Τουρκία τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Η «Fanatik» γράφει για το μεγάλο κύμα φυγής από τη Φενέρμπαχτσε μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το απόσπασμα από το δημοσίευμα της «Fanatik» που αναφέρει για το μέλλον του Κώστα Σλούκα:

«Μετά την απόφαση του Ομπράντοβιτς να μη συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ακολουθούν αποχωρήσεις παικτών από το τρέχον ρόστερ. Ο ιταλικός Τύπος έγραψε ότι ο Τζίτζι Ντατόμε έχει υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με την Ολίμπια Μιλάνο, ενώ θέμα χρόνου είναι να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε.

Πολλοί είναι οι παίκτες που ενημέρωσαν τη διοίκηση της Φενέρ ότι "αν δεν είναι ο Ομπράντοβιτς εκεί, δεν θα είμαστε ούτε εμείς". Πρώτοι απ' όλους ο Ντατόμε και ο Σλούκας. Η προτεραιότητα του Ντατόμε είναι το Μιλάνο. Ο ιταλικός Τύπος έγραψε ότι υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Ολίμπια. Υπάρχει όμως ζήτημα πώς θα σπάσει το συμβόλαιό του, θέμα στο οποίο πάντως έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε με τον Σλούκα, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα αφήσει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς. Παρά το γεγονός ότι είχε συνάψει μονοετή συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, αποδέχθηκε την προσφορά του Ολυμπιακού και πολύ σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα