Περιστέρι: Προπονήθηκε ο Μπουρούσης και ταξιδεύει με την αποστολή στη Ρίγα

Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, που δεν του επέτρεψαν να παίξει εναντίον του Κολοσσού, και θα μπει στο αεροπλάνο με την υπόλοιπη αποστολή του Περιστερίου για το ταξίδι στη Ρίγα την τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League.

Με τη συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Περιστερίου το απόγευμα της Κυριακής (24/1) στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο έμπειρος 37χρονος σέντερ, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Ρόδο για το σαββατιάτικο (23/1) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κολοσσό λόγω ενοχλήσεων στη μέση, δήλωσε κανονικά παρών στο σημερινό (24/1) πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Οι «κυανοκίτρινοι» πριν πατήσουν παρκέ για την προπόνηση είδαν σε βίντεο την επόμενη αντίπαλό τους στο Βasketball Champions League, VEF Ρίγα. Ο τεχνικός Αργύρης Πεδουλάκης ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης (26/1, 7:30 μ.μ.) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι χρειάζεται τη νίκη με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων πόντων για να υπερκαλύψει την ήττα του πρώτου αγώνα με τη Ρίγα (81-84) και να την προσπεράσει στην ισοβαθμία, έτσι ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αποστολή του ΓΣΠ θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (25/1) το πρωί με πτήση τσάρτερ για τη Ρίγα της Λετονίας. Κανονικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Μπουρούσης, ενώ απόντες θα είναι οι δύο νεοφερμένοι Χόρχε Γκουτιέρες και Τζέιμς Γούνταρντ, που δεν μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή τη φάση του BCL.

* Πριν από την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού ενόψει του ταξιδιού στη Λετονίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα