Basketball Champions League: Ρίχνονται στη «μάχη» των προημιτελικών το Περιστέρι και ο Προμηθέας

Το Περιστέρι και ο Προμηθέας ξεκινούν απόψε την πορεία τους στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στο Final Four του Basketball Champions League θέλουν να κάνουν την Τετάρτη 3 Απριλίου, τόσο το Περιστέρι όσο και ο Προμηθέας, που δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Πρώτο, χρονικά, μπαίνει στη μάχη το Περιστέρι που φιλοξενείται (20:00) στη Γερμανία από τη Βόννη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για την πρώτη αναμέτρηση επί γερμανικού εδάφους, όπου θέλουν να αξιοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση.

«Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τη Βόννη, τον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη» υποστήριξε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, αναφερόμενος στην αποψινή αναμέτρηση με τη Βόννη.

Στις 22:00 θα κάνει τζάμπολ η αναμέτρηση του Προμηθέα στην Ανδαλουσία, με τους Πατρινούς να φιλοξενούνται από τη Μάλαγα.

Οι Ισπανοί ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση του BCL με ρεκόρ 4-2, κατακτώντας την κορυφή στον όμιλο της κανονικής περιόδου και ακολούθησε το εντυπωσιακό 6-0 στην φάση των «16».

Ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και η μοναδική που έχει 10 νίκες στο φετινό BCL. Ο Προμηθέας έχει μία νίκη λιγότερη από την Μάλαγα στο BCL καθώς μετρά ρεκόρ 9-5. Κατάφερε να μπει στα play in με ρεκόρ 3-3, στη συνέχεια απέκλεισε την Λε Μαν με μειονέκτημα έδρας και πέρασε στην φάση των «16».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα