Μπάνκι: «Όλοι είδαν τι έγινε στο παρκέ»

Ο προπονητής της ΑΕΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ. 

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στην Γερμανία από την Μπάμπεργκ με 71-67 και θα προσπαθήσει να επικρατήσει στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ με διαφορά πέντε πόντων και πάνω.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Λούκα Μπιάνκι άφησε αιχμές για τις αποφάσεις των διαιτητών ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, έπαιξαν ένα ματς με πολλή ένταση. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματα και την πίεση ενός τόσο σημαντικού αγώνα και είδατε πόσο δυσκολευτήκαμε στην αρχή χάνοντας εύκολα καλάθια. Στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε και τον τραυματισμό του Ματσιούλις. Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν το ματς. Για κάποια πράγματα μετανιώνουμε και πρέπει να τα διορθώσουμε εν όψει της ρεβάνς. Ξέρουμε καλά ποιον έχουμε απέναντί μας. Η Μπάμπεργκ παίζει εξαιρετικά τελευταία, δεν έχει χάσει στα τελευταία 12-13 ματς και πρέπει να προσεγγίσουμε το επόμενο ματς ώστε να κάνουμε κάτι παραπάνω, κάτι ξεχωριστό, γιατί μόνο έτσι θα κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε: «Πρέπει να κάνουμε reset, να μη μιλάμε και να μη σχολιάζουμε πράγματα. Όλοι είδαν τι έγινε στο παρκέ, μπορείς να συμφωνήσεις ή όχι. Το παιχνίδι τελείωσε. Το μόνο που μπορούμε να ελέγξουμε είναι το παιχνίδι μας. Ας προετοιμαστούμε, έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως θα παλέψουμε ως το τέλος».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα