Προμηθέας: Ανακοίνωσε τον Τανούλη

Στον Προμηθέα Πάτρας θα ανήκει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο νεαρός σέντερ Γιώργος Τανούλης.

Παίκτης του Προμηθέα είναι από σήμερα (7/9) ο Γιώργος Τανούλης, καθώς ο νεαρός σέντερ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Πάτρας. Το νέο μέλος της ομάδας του Μάκη Γιατρά διακρίθηκε στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη.

Η ανακοίνωση της αχαϊκής ΚΑΕ, με την οποία καλωσορίζει τον Τανούλη στις τάξεις της, αναφέρει τα εξής:

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για τα επόμενα 5 χρόνια με τον Γιώργο Τανούλη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου.

Ο γεννημένος την 27η Ιουλίου 2002, ύψους 2,10 μ., σέντερ πρωταγωνίστησε φέτος το καλοκαίρι με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων (Κ18).

Ο 18χρονος σέντερ, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Άρη, ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων, καθώς ήταν ο 2ος σκόρερ (με 16,4 πόντους κατά μέσο όρο), 4ος ριμπάουντερ (με 8,6 ριμπάουντ) και 4ος σε αξιολόγηση (17 βαθμούς ανά αγώνα) στο τουρνουά, σουτάροντας με 71% στις βολές, 52% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα, ενώ επιπλέον είχε 3,4 ασίστ και 1 κόψιμο ανά παιχνίδι στη διοργάνωση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα