Αγραβάνης: «Μονόδρομος η επιλογή να μείνω στον Προμηθέα- «Τελικός» με την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τον νέο θεσμό του Σούπερ Καπ και την απόφασή του να παραμείνει στον Προμηθέα.

Για το νέο θεσμό του ΕΣΑΚΕ, το Σούπερ Καπ, αλλά και την απόφασή του να παραμείνει στον Προμηθέα Πάτρας, μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την παρουσίαση του Σούπερ Καπ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Προμηθέα ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα να καλωσορίσω το θεσμό του Σούπερ Καπ. Δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έναν τίτλο οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια είπε: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα κατά την προετοιμασία λόγω κορονοϊού. Παίξαμε 4 φιλικά αλλά παιχνίδι με παιχνίδι δείξαμε καλύτερη εικόνα».

Για το Σούπερ Καπ και το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε: «Έχουμε έναν «τελικό» μπροστά μας απέναντι στην ΑΕΚ, με πολύ καλό ρόστερ φέτος. θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας». Αναφερθείς στην παραμονή του στον Προμηθέα τόνισε: «Ήταν εύκολη απόφαση να μείνω στον Προμηθέα. Με προσέγγισαν με τον τρόπο που μου αρέσει. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ. Είναι «οικογένεια» ο Προμηθέας και έχω τη δυνατότητα να διεκδικώ τίτλους. Ήταν μονόδρομος η επιλογή να παραμείνω στην ομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα