Μέξας: «Ποτέ δεν μπαίνεις στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό την ήττα»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, έκανε δηλώσεις για το κυριακάτικο (8/11, 19:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με τη σημερινή (7/11) προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (8/11, 19:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League. Και η σαββατιάτικη προπόνηση του «Δικεφάλου» επικεντρώθηκε στην τακτική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, αναφερόμενος στο ματς με τους «πράσινους» και στις δυσκολίες που υπάρχουν τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι για οποιαδήποτε ομάδα όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, να βρούμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε απέναντι σε μία ομάδα που παίζει σε διαφορετικές ταχύτητες λόγω επιπέδου. Και όλη αυτή η διαδικασία θα μας βοηθήσει ώστε να επανέλθει το σώμα και το μυαλό σε ταχύτητες αγώνων. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν θα μπεις στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό σου την ήττα. Κάναμε τα πλάνα μας, τα οποία πρέπει να ακολουθήσουμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος για να πάρουμε από το παιχνίδι ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Στη δωδεκαμελή αποστολή των Θεσσαλονικέων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟ στο Μαρούσι συμμετέχουν οι Μπο Μπιτς, Άλαν Χέρντον, Ζερμέιν Λαβ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Έλστον Τέρνερ και Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα