Ολυμπιακός: Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του Ποκουσέφσκι (vid)

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι προκειμένου να αποχαιρετήσει τους «ερυθρόλευκους» πριν φορέσει τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. 

Η μεγάλη στιγμή για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι έφτασε καθώς επιλέχθηκε στο Νο.17 του draft του ΝΒΑ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, οι οποίοι εν συνεχεία παραχώρησαν τα δικαιώματά του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι για να τον αποκτήσουν αντάλλαξαν τον Ρίκι Ρούμπιο και δύο picks τους.

Το βίντεο των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τον Ποκουσέφσκι

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο του Σέρβου έπαιξε αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός κάτι που δεν ξέχασε ο νεαρός που βρέθηκε στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να τους αποχαιρετήσει.

Ποκουσέφσκι: Ντυμένος στα κόκκινα «πέταξε» για Οκλαχόμα (pic)

Προ ολίγων ημερών είχε εκθειάσει την ομάδα του Πειραιά δηλώνοντας: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Προέδρους, τους κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς επίσης και στον κύριο Γιώργο Σκινδήλια, που πίστεψαν σε εμένα, με έφεραν σε πολύ μικρή ηλικία στον Ολυμπιακό και μου έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος στο διάστημα της θητείας του στην ομάδα με βοήθησε πολύ. Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού με βοήθησαν πάρα πολύ να εξελιχθώ ως παίκτης. Όταν ήρθα προπονητής μου ήταν ο κύριος Κεραμέας και χρωστάω και σε εκείνον ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πίστεψε και εκείνος σε εμένα, όμως, πέρα από το μπάσκετ με βοήθησε να μεγαλώσω σωστά και να μάθω μια ακόμη γλώσσα. Τον θυμάμαι να μου μιλάει ώρες στα ελληνικά, επειδή δεν καταλάβαινα τίποτα, ώστε να τα μάθω! Και μπασκετικά εννοείται πως με βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ. Και ελληνικά και αγγλικά έμαθα εδώ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα