Άρης: Αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ντραγκίτσεβιτς

Στον Άρη περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ώστε να δουν αν θα είναι διαθέσιμος για τη μάχη με την ΑΕΚ στον ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή (20/12) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς προκαλεί ανησυχία στις τάξεις του Άρη ενόψει του κυριακάτικου (20/12, 17:00) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο 34χρονος Μαυροβούνιος σέντερ τραυματίστηκε στο γόνατο στον τελευταίο αγώνα με τη Λάρισα, υποβλήθηκε σε μαγνητική και την Παρασκευή (18/12) το ιατρικό επιτελείο του Άρη θα μπορέσει να εκτιμήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Σημειώνεται ότι και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς κάνει αγώνα δρόμου μέσω θεραπειών στον αχίλλειο τένοντα προκειμένου να δηλώσει «παρών» στον αγώνα με την «Ένωση» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η σημερινή (17/12) ενημέρωση της «κίτρινης» ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υποβλήθηκε σήμερα (17/12) σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια του χθεσινού (16/12) αγώνα με τη Λάρισα. Τα αποτελέσματα της εξέτασης θα γίνουν γνωστά στη διάρκεια της αυριανής (18/12) ημέρας ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, από την πλευρά του, συνεχίζει εντατικές θεραπείες για να ξεπεράσει, όσο πιο γρήγορα γίνεται, τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα