Χαρίλαος Τρ.: Απέκτησε τον γιό του Αντόνιο Ντέιβις

Ο Αντόνιο Ντέιβις τζούνιορ συμφώνησε με τη διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη και θα αντικαταστήσει τον Ρίτσαρντ Αμάρντι που αποχώρησε από την ομάδα του Μεσολογγίου

Σημαντική ενίσχυση στη θέση «4» για τον Χαρίλαο Τρικούπη, καθώς οι «νεοφώτιστοι» στη Basket League ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού Αντόνιο Ντέιβις τζούνιορ.

Ο 26χρονος φόργουορντ, είναι γιος του γνωστού από το πέρασμά του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό (1990-1992), Αντόνιο Ντέιβις, που στη συνέχεια έκανε σημαντική καριέρα στο ΝΒΑ σε Πέισερς, Ράπτορς, Μπουλς και Νικς (10 πόντοι, 7.5 ριμπάουντ ανά 28.9 λεπτά συμμετοχής σε 903 αγώνες).

Τη φετινή σεζόν, ο νεαρός μέτρησε σε 14 συμμετοχές 11.5 πόντους και 5.9 ριμπάουντ με τη φανέλα της Λουλέα, ενώ το 2018-2020 αγωνίστηκε στην G-League με την ομάδα των Μπλου Κόουτς αλλά και των Στόκτον Κινγκς.

Μάλιστα ο πατέρας του ήταν συμπαίκτης με τον νυν προπονητή του Χαρίλαου Τρικούπη, Ντίνο Καλαμπάκο στον Παναθηναϊκό για δύο περιόδους 1990-92!


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Antonio Davis Jr. Ο Αμερικανός forward έχει ύψος 206cm και είναι γεννημένος στις 15 Μαρτίου 1995.

Απόφοιτος του UCF, αγωνίστηκε στη G-League με τους Delaware Blue Coats (2018-19) και τους Stockton Kings (2019-20). Έχει αγωνισθεί στο Κόσοβο με την Z Mobile Prishtina και φέτος ξεκίνησε στην Σουηδική BC LF Lulea, με την οποία σε 14 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 11.5 πόντους και 5.9 ριμπάουντ.

Welcome A.J.!»

Στο μεταξύ ο Ντίνος Καλαμπάκος έχασε τον Ρίτσαρντ Αμάρντι, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μεσολογγίου.

Ο Καναδός φόργουορντ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει κάτι που έγινε δεκτό. Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου έχοντας 7,3 πόντους και 4,5 ριμπάουντ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα