Επίσημο: Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Προμηθέα με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την αναβολή των αγώνων του Προμηθέα με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Πατρινούς. 

Με ανακοίνωση του ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε την αναβολή των δύο επόμενων αγώνων του Προμηθέα στη Basket League εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας.

Οκτώ κρούσματα στον Προμηθέα, αναβολή με Άρη

Συγκεκριμένα ο αγώνας με τον Άρη (13/3) και εκείνος με τον Παναθηναϊκό (16/3) δεν θα διεξαχθούν και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, αναβάλλονται η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) αναμέτρηση Προμηθέας – Άρης για την 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και η προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (16/3) συνάντηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, ενώ οι αγώνες θα προγραμματιστούν σε νέα ημερομηνία».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα