ΕΟΚ: Δεν ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση, ντέρμπι Βασιλακόπουλου με Χριστοδούλου

Σε ντέρμπι εξελίσσεται η ανάδειξη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ καθώς ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Φάνης Χριστοδούλου συγκέντρωσαν τον ίδιο αριθμό ψήφων.  

Δεν κατάφερε να συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ της ΕΟΚ καθώς υπήρξε ισοψηφία. Αρχικά η πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα πρότεινε για τη θέση του προέδρου τον Φάνη Χριστοδούλου και κατάφερε να συγκεντρώσει οκτώ ψήφους.

Τον ίδιο αριθμό ψήφων συγκέντρωσε και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μάλιστα διέκοψε τη συνεδρίαση ζητώντας ολιγόλεπτη διακοπή, η οποία εν τέλει έγινε οριστική λόγω τεχνικού προβλήματος.

Συγκεκριμένα ξαφνικά έπεσε το link της τηλεδιάσκεψης, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε αποχωρίσει εκνευρισμένος.

Όπως όλα δείχνουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα θα παίξει η ψήφος του Γιάννη Καλαϊτζάκη, ο οποίος όμως είχε θέμα νομιμότητας και θα ψηφίσει την Τρίτη (6/4).

Παράλληλα θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει και το μέλος της διοίκησης Σάββας Λόρτος, ο οποίος υποστήριξε πως δεν μπορεί να παραστεί στη συνεδρίαση επειδή είχε ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού!

Οι ψήφοι έως τότε Βασιλακόπουλος, Γολέμης, Τσαγκρώνης, Αγγελόπουλος, Παρίσης, Παπανικολάου, Μπάκουλας, Βακαλόπουλος, Δουβής.

Φασούλας, Μαρκάκης, Ιωάννου, Ρεντζιάς, Νικολόπουλος, Ασημακόπουλος, Χριστοδούλου, Μήλας.

Λευκό ψήφισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, όπως και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα