Αγγέλου: «Ο πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 77-73 από τον Προμηθέα στην Πάτρα και ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων», Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Stoiximan Basket League έκανε το Προμηθέας που επικράτησε στον 1ο αγώνα της σειράς κόντρα στην ΑΕΚ, 77-73 στην Πάτρα.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Βαγγέλης Αγγέλου εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του παρά την ήττα τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Στη σειρά των τελικών, κάθε παιχνίδι είναι ένα δεκάλεπτο. Τώρα τελείωσε το πρώτο και πάμε στο δεύτερο. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι σημαντικό αυτή τη περίοδο οι παίκτες να ζουν τα παιχνίδια και να παίρνουν εμπειρίες, διότι αυτοί θα διατηρήσουν την ποιότητα του αθλήματος.

Δεν είναι θέμα προβλημάτων. Οι παίκτες πάντα λειτουργούν συναισθηματικά. Η ΑΕΚ έχει δομή, ο πρόεδρος ανέλαβε την ευθύνη. Συγχαρητήρια σε όλους. Τις συναισθηματικές εξάρσεις των παικτών δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Είμαστε μαζί και συνεχίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Έλληνας προπονητής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα