Κοντά σε Χένρι ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Πιέρια Χένρι και είναι κοντά στο να πάρουν το "ΟΚ" από την Τόφας για την απόκτηση του. 

Το fosonline σας είχε ενημερώσει ότι ο 25χρονος Αμερικάνος γκαρντ ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και μια μέρα αργότερα οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Ο Πιέρια Χένρι μίλησε με τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος φαίνεται ότι τον «έψησε» να φορέσει τα ερυθρόλευκα και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα τον κάνει δικό του. Στο μυαλό των Πειραιωτών είναι να κάνουν επτά τους ξένους τους ενόψει της νέας σεζόν.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να δώσει η ομάδα του, Τόφας το τελικό «Oκ» προκειμένου να κλείσει κι αυτή η υπόθεση για τους Πειραιώτες, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Ο Πιέρια Χένρι είχε μέσο όρο 10.4 πόντους, 6.1 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ, με 42% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Την σεζόν 2016-2017, έπαιξε μπάσκετ στη Χάποελ Ελιάτ στο Ισραήλ: 11.2 πόντοι, 5.9 ασίστ, 5.2 ριμπάουντ, σε 38 παιχνίδια. Ένας γκαρντ τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα