Πρίφτης: «Αισθάνομαι ντροπή» - Καστρίτης: «Να μείνουμε ταπεινοί» (vid)

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν «σκασμένος» μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη

Τελευταία φορά που είχε κερδίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό ήταν επί Πρίφτη το 2016. Ο Δημήτρης Πρίφτης απόψε ήταν στον πάγκο του ΠΑΟ και είδε τον Άρη να παίρνει τη νίκη!

«Δεν έχω να πω πολλά. Ελάχιστες λέξεις βγαίνουν από το στόμα μου. Ντροπή. Ντροπή γι’ αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι αδικαιολόγητο και ανεξήγητο επίσης. Συγχαρητήρια στον Άρη. Είναι γνωστό ότι όταν ένα παιχνίδι είναι κλειστό σ’ αυτό το γήπεδο στο τέλος μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος. Αυτό έγινε. Λυπάμαι για την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αισθάνομαι ντροπή. Σα να μην είχαμε καθόλου αξιοπρέπεια στο δεύτερο ημίχρονο» είπε ο νυν τεχνικός του ΠΑΟ.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης δήλωσε: «Δεν έχω να πω πολλά. Είναι από τις στιγμές που το παρκέ είναι ο καθρέφτης. Αναφέρομαι στο πρώτο ημίχρονο και στην εικόνα μας. Πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας γιατί ουσιαστικά έκαναν αυτό που θέλουμε και αυτό που πρεσβεύει ο σύλλογος αυτός, να παλεύουμε κάθε στιγμή.

Είμαστε νέα ομάδα, θα έχουμε λάθη, είμαστε άπειροι, όμως οφείλουμε να διδαχθούμε και διαχειριστούμε όσα έχουν γίνει και σήμερα. Όταν ξοδεύουμε ενέργεια στο 100% είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Αν παίξουμε στο 99% είμαστε καταδικασμένοι και μπορεί να χάσουμε από όλους. Να μείνουμε ταπεινοί και να δούμε αν μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό τον δρόμο. Δεν είμαστε ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού, θα δούμε πως θα ανταποκριθούμε στη συνέχεια.

Έχουμε καλό κλίμα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πολλά ευχαριστώ στον κόσμο και θέλω να πω πως έχει γίνει φοβερή δουλειά εκτός αγωνιστικών γραμμών από τη διοίκηση και στα γραφεία. Κάθε μέρα δίνουμε αγώνα επιβίωσης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα