Σαλούστρος: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας στο παιχνίδι με την Μπάκεν Μπέαρς»

Έκκληση στον κόσμο να βρεθεί στις εξέδρες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» για να στηρίξει τους παίκτες του Περιστερίου στην αναμέτρηση με την Μπάκεν Μπέαρς για το FIBA Europe Cup απηύθυνε ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Σαλούστρος.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Περιστερίου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (20/10, 19:00) με την Μπάκεν Μπέαρς, για τη 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Εκτός του Τζος Χάγκινς, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο που είχε υποστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα Πάτρας, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.

«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια μετά την ήττα στο Μινσκ από την Τσμόκι, πρέπει να κερδίσουμε», ανέφερε ο αρχηγός του Περιστερίου, Χρήστος Σαλούστρος, για την αναμέτρηση με την Μπάκεν Μπέαρς και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των «κυανοκίτρινων»:

«Θέλω να κάνω μια πρόσκληση στον κόσμο, να έρθει να μας στηρίξει για να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα, που είναι σημαντικό για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών μας».

Όσο για την εικόνα του αντιπάλου από τη Δανία, ο έμπειρος φόργουορντ επισήμανε: «Είναι μια σκληρή ομάδα που έχει πολύ τρανζίσιον στο παιχνίδι της. Δεν έχει τίποτε να χάσει. Όμως για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε. Γιατί μόνο η νίκη είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα