Aπόλλων Πάτρας: «Προχωράμε σε προσφυγή, στόχος η οριστική δικαίωση»

Προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ θα κάνει ο Απόλλων Πάτρας μετά την ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από τον ΕΣΑΚΕ. 

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την επιβολή ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών στον Ηρακλή και 1 βαθμού σε Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσό, λόγω της καθυστέρησης στο πιστοποιητικό συμμετοχής.

Basket League: Αφαίρεση 3 βαθμών σε Ηρακλή, -1 σε Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσό

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλων Πάτρας δήλωσε πως θα προσφύγει στον ΑΣΕΑΔ καθώς ο φάκελος είναι πλήρης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την Αθλητική Δικαστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρώτο βήμα, στόχος η οριστική δικαίωση. Η στάση και η θέση μας από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη! Και τότε είχαμε τονίσει και το επαναλαμβάνουμε ότι γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Αθλητική Δικαστή. Απλώς χαρακτηρίστηκε εκπρόθεσμος για αυτό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού. Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε το πρώτο βήμα, στόχος είναι η οριστική δικαίωση. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή που επέβαλε η Αθλητική Δικαστής. Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι για την οριστική δικαίωσή μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα