«Ο Βεζένκοφ πήγε σε μια υπερομάδα»

To Νetsdaily, το έντυπο των Mπρούκλιν Νετς, στο τελευταίο τεύχος του αναφέρεται γι άλλη μια φορά στον Αλεξάντερ Βεζένκοφ.

To Νetsdaily γράφει συγκεκριμένα για τον Βεζένκοφ ο οποίος είναι επιλογή των Νετς στο ντραφτ: Θα παρακολουθούμε πιο στενά αυτή τη σεζόν τον Αλεξάντερ Βεζένκοφ ο οποίος πήγε ανενεργός ων από τη Μπαρτσελόνα σε μια superteam στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο Βεζένκοφ (όπως και ο Κούρουκς) δεν θεωρήθηκαν ως μέρος του μέλλοντος της Μπαρτσελόνα λόγω των φιλοδοξιών τους να παίξουν στο NBA και έτσι υποβιβάστηκαν σε δευτερεύοντες ρόλους ή καθόλου ρόλους.

Τώρα, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ ο Βεζένκοφ θα παίξει με δύο από τα κορυφαία αστέρια της Ευρώπης, τον Κώστα Παπανικολάου και τον Βασίλη Σπανούλη, οι οποίοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, με τον Λετονό σταρ Γιάνις Τίμα, τον απόφοιτο του Γκονζάγκα, Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, τον απόφοιτο του Βιρτζίνια Τεκ, Ζακ Λεντέι, τον πρώην NBAer Αξέλ Τουπάν και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι επιλογή των Σπερς στο ντραφτ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα