Ανγκόλα: «Δεν διατρέχω κάποιο κίνδυνο» (pic)

Το δικό του μήνυμα... επιστροφής θέλησε να στείλει ο Μπράιαν Ανγκόλα προς τον κόσμο της ΑΕΚ μέσω μίας ανάρτησης στο twitter. 

Ένας μικρός... πανικός επικράτησε το πρωί της Κυριακής (16/1) όταν η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως ο Μπράιαν Ανγκόλα θα παραμείνει εκτός δράσης, για άγνωστο χρονικό διάστημα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Αργότερα, η ίδια η Ένωση φρόντισε να καθησυχάσει και ταυτόχρονα να βάλει τέλος στις φήμες περί καρδιακού προβλήματος του αθλητή, ζητώντας ωστόσο από άπαντες να αντιμετωπίσουν το ζήτημα με σεβασμό προς το σύλλογο και φυσικά τον ίδιο τον Ανγκόλα.

Μία ανάρτηση του Νίκου Σπανού, μάνατζερ του Κολομβιανού γκαρντ, έδωσε φως στην υπόθεση, με τον ίδιο να εξηγεί ότι ο αθλητής δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, απλώς έχει κάποιες επιπλοκές λόγω κορονοϊού.

Πλέον, ήρθε και αυτό που μάλλον όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ περίμεναν με ανυπομονησία. Ο ίδιος ο Ανγκόλα φρόντισε με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter να εφησυχάσει το κόσμο, αλλά και να ξεκαθαρίσει από τη μεριά πως δεν διατρέχει κάποιο κινδυνο.

Αναλυτικά έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, το εκτιμώ. Απλώς θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη καρδιά μου. Είναι απλώς μία φλεγμονή από τον κόβιντ, κάτι αρκετά σύνηθες. Απλώς πρέπει να παραμείνω εκτός μέχρι να απορροφηθεί και να επιστρέψει σε φυσιολογικά πλαίσια. Τίποτα περισσότερο από κατάλοιπο του κόβιντ. Απλώς αυτό που θέλω να ζητήσω είναι να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή. Με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους, ο Θεός να σας έχει καλά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα