Σε αναζήτηση του αντι-Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός: Καλάθης, Κάναν ή... έκπληξη

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης του Ομογενή γκαρντ να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, ο Ολυμπιακός βγαίνει στη... γύρα για τον αντιματαστάτη του. Η αλήθεια είναι ότι επειδή του σενάριο αποχώρησης του Ντόρσεϊ ήταν κάτι παραπάνω από υπαρκτό, οι ερυθρόλευκοι δεν είναι απροετοίμαστοι στο... plan B.

Με τα τωρινά δεδομένα οι Νικ Καλάθης και Αϊζάια Κάναν είναι στην κορυφή της λίστας. Ο Κάναν, ο οποίος εντυπωσίασε με την Ούνιξ, έχει εμπειρία EuroLeague και είναι πιο... σκόρερ από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος φυσικά κάνει άλλα σημαντικά πράγματα μέσα στο παρκέ, ενώ είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, όπως και ο Ντόρσεϊ. Ο διεθνής με την Εθνική, Καλάθης, έχει επίσης τον ίδιο ατζέντη με τον Κώστα Σλούκα και στον Ολυμπιακό από πέρυσι ήθελαν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Από 'κει και πέρα, υπάρχουν και άλλα ονόματα τα οποία εξετάζονται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ένας από αυτούς είναι και ο Τόμας των Μπουλς, ο οποίος αγωνίστηκε στη Βαλένθια του 2019. Μπορεί να υστερεί σε... EuroLeague εμπειρία έναντι των άλλων δύο, αλλά είναι... killer έξω από το τρίποντο.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός περιμένει και την εξέλιξη, που θα έχει και η υπόθεση Βεζένκοφ και σε περίπτωση αποχώρησής του επίσης για το ΝΒΑ, να κινηθεί συνολικά για την αντικατάσταση των δύο παικτών.

Στο μεταξύ θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση του Πίτερς, ο οποίος έλυσε το συμβολαιό του με την Μπασκόνια, ενώ τα τυπικά απομένουν για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα