Φάνης Χριστοδούλου - Πανιώνιος: «Υγεία και σκληρή δουλειά» (pics)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου εν όψει της νέας σεζόν, παρουσία του Γενικού Αρχηγού, Φάνη Χριστοδούλου.

Ο Πανιώνιος κάνει την προσπάθεια του για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, με τους υπεύθυνους της ομάδας να δηλώνουν έτοιμοι για αυτή την πρόκληση.

Ο Φάνης Χριστοδούλου έδωσε το σύνθημα τονίζοντας την σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει δίνοντας ευχές για υγεία.

Το παρών έδωσαν ο Περικλής Ταυρόπουλος, οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης, αλλά και οι διοικητικοί ηγέτες Παναγιώτης Ηλιάδης και Θοδωρής Μικρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ιστορικού»:

«Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο κ.Παναγιώτης Ηλιάδης ήταν παρών και ζήτησε από τους παίκτες "να δουλέψουν σκληρά ώστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να φτάσει εκεί που του αρμόζει ". Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του κ.Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Φάνης Χριστοδούλου τόνισε προς τους παίκτες ότι "με την προσπάθεια που θα καταβάλουν η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά".

Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι "όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί θα λυθεί άμεσα". Ο κόουτς, Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι πιστεύει πολύ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα