Μουλαομέροβιτς: «Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα»

Ο προπονητής της Κροατίας Νταμίρ Μουλαομέροβιτς μίλησε για την αυριανή (2/9) αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα του Eurobasket

Η Κροατία αντιμετωπίζει την Ελλάδα στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Eurobasket, ο οποίος φιλοξενείται στο Μιλάνο.

Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανελλήνιο είναι αυτός που καθοδηγεί την Κροατία και μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο «Μούλα» μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δουλέψαμε σκληρά, όλοι μαζί για περισσότερο από ένα μήνα κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή όπως είναι η Ελλάδα.

Στις πρεμιέρες είναι σημαντική η μαχητικότητα που βγάζεις στο παρκέ, το πώς αντιμετωπίζεις κάθε κατοχή. Οι δώδεκα παίκτες που διάλεξα για τη διοργάνωση έχουν δουλέψει σκληρά και τους έχω εμπιστοσύνη.

Η μεγαλύτερη αλλαγή για μας είναι ο χρόνος που περάσαμε μαζί. Είχαμε τα παιδιά από το ΝΒΑ, που δούλεψαν μαζί μας για σαράντα μέρες κι αυτό έκανε τη διαφορά.

Η μεγαλύτερη πρόκληση; Είμαι χαρούμενος που όλοι οι παίκτες που ήρθαν εδώ, δούλεψαν πολύ σοβαρά και σκληρά στις προπονήσεις. Νικήσαμε την Πολωνία και την Ελβετία στα προ-προκριματικά για το Eurobasket 2025, οπότε έχουμε καλό ρυθμό. Έχω πίστη στους παίκτες μου και στο πώς μπορούν να παίξουν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα