O Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τους «πράσινους»

 Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στο ΟΑΚΑ και μίλησε στους παίκτες των «πράσινων» πριν την αναχώρησή τους για το Πήλιο.

Eurokinissi

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα (28/8) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είδε για πρώτη φορά του παίκτες του «τριφυλλιού» και τον προπονητή Τσάβι Πασκουάλ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν είχε πάει στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του και επέλεξε να το κάνει την Τρίτη, αφού την Τετάρτη (29/8) η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο κ. Γιαννακόπουλος είχε συνομιλία με τον Πασκουάλ από τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και την εικόνα που έχει έως τώρα από την ομάδα. Στη συνέχεια βέβαια χαιρέτησε όλους τους παίκτες καλωσορίζοντας και τυπικά τους καινούργιους, ενώ τους εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά τους.

Τους ξεκαθάρισε πως θα είναι κοντά τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει και πως από αυτούς ζητά να προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα