Περιστέρι –Προμηθέας 78-82: Καλύτεροι οι Πατρινοί…

Ο Προμηθέας επικράτησε με σκορ 82-78 του Περιστερίου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με κορυφαίος παίκτες τους Μουράτο και Τσαϊρέλη

Ο Προμηθέας ήταν εμφανώς καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κει επικράτησε με 82-78 του Περιστερίου σε φιλικό αγώνα, που έγινε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την προσεχή Τετάρτη (14/9) στην Πάτρα σ’ ένα ακόμη φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Μάκης Γιατράς είδε την ομάδα του να προηγείται από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε την ευκαιρία απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του σε άμυνα και επίθεση.

Για το Περιστέρι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος έκανε θεραπεία, λόγω του σφιξίματος που έχει στην γάμπα.
Τα δεκάλεπτα: 18-24, 35-44, 53-62, 78-82.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μπιλάλης, Μωραΐτης 20 (1 τριπ.), Πουλιανίτης 2, Δίπλαρος 4, Φύτρος, Ζούγρης, Γκιουζέλης, Σταυρακόπουλος 3 (1 τριπ.), Τζούστον 4, Μπίλαν 24, Ντέιβις 2, Ραντάνοφ 10, Κασελάκης 9.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. (Γιατράς): Μουράτος 16 (3 τριπ.), Τσαϊρέλης 18, Λάγιος 5, Γιάνγκ 7, Σίμπσον 10, Κουλμπόκα 5, Έλεμς 7, Κακλαμανάκης 9, Κάουαν 5.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα