Μαυροκεφαλίδης: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο έμπειρος σέντερ Λουκάς Μαυροκεφαλίδης απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του Ιωνικού να ενισχύσουν την ομάδα στο αυριανό (8/10) παιχνίδι με τον Κολοσσό στο κλειστό του Πλάτωνα

Ο Ιωνικός υποδέχεται το Σάββατο (8/10) τον Κολοσσό με τους ανθρώπους της ομάδας και τον αρχηγό της, Λουκά Μαυροκεφαλίδη να κάνουν κάλεσμα στον κόσμο.

Η διοίκηση του Ιωνικού ανέφερε: «Οι αντίπαλοί μας έχουν τα παιχνίδια του Super Cup στα πόδια τους και αυτό ενδεχομένως να τους δίνει ένα προβάδισμα αναφορικά με την ετοιμότητα, όμως ο Ιωνικός στο «σπίτι του», με τον κόσμο στο πλευρό του και το δόγμα ότι κανείς δεν πρέπει να νιώθει πως μπορεί να φύγει με το διπλό από τον «Πλάτωνα», θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι αυτονόητο ότι δεν περισσεύει κανείς και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουμε να δώσουν ραντεβού αύριο το απόγευμα (08/10) στο κλειστό γήπεδό μας.

Οι δηλώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη:

«Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι πολύ σημαντικό, καθώς πρόκειται για την πρώτη μάχη του πρωταθλήματος. Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν, οπότε πρέπει να ανταπεξέλθουμε.

Μακάρι να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια.

Θεωρώ ότι παρότι έχουμε μειονέκτημα λόγω της μικρής προετοιμασίας που κάναμε συγκριτικά με τις άλλες ομάδες πως είμαστε έτοιμοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα