Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Ράντονιτς - «Αγκάθι» στο οικονομικό

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση του Παναθηναϊκού να διακόψει την συνεργασία του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, στον οποίο πρότεινε να πάρει λεφτά και από την επόμενη σεζόν ως αποζημίωση, όμως ο Μαυροβούνιος τεχνικός θέλει τα χρήματα από ολόκληρο το συμβόλαιό του. 

Η απώλεια του Κυπέλλου φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ομάδας να παίρνουν την απόφαση να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Μαυροβούνιο, για να του πληρώσει την φετινή χρονιά, αλλά και ένα μέρος της επόμενης. Πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή (19/2) ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Μαυροβούνιο τεχνικό μια συμβιβαστική λύση, σύμφωνα με την οποία θα λάβει αποζημίωση και για την επόμενη σεζόν, δίνοντας μάλιστα δυνατότητα στον Μαυροβούνιο να εργαστεί σε άλλη ομάδα , λαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο και επιπλέον ποσό.

Εντούτοις, ο Ράντονιτς δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει εάν δεν πάρει ολόκληρη την αποζημίωση του δεύτερου έτους. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες ποιά πλευρά θα κάνει πίσω.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα