Basket League: Αλλαγή ώρας στο Προμηθέας - ΠΑΟΚ και στο Παναθηναϊκός - Καρδίτσα

Αλλαγή ώρας σημειώθηκε στον αγώνα του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ και σε εκείνον του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Αλλαγές σημειώθηκαν σε ακόμα δύο παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει για την αλλαγή στον αγώνα του Άρη με το Περιστέρι, ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε αλλαγή ώρας σε άλλες δύο αναμετρήσεις.

Η πρώτη αφορά το παιχνίδι του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ και η δεύτερη αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League:

Η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας -ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» το Σάββατο 4 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 15:30 (αντί για τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η συνάντηση Παναθηναϊκός – Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 4/3 με ώρα έναρξης τις 20:30 (αντί για τις 19:15 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την EΡΤ3.

Η αναμέτρηση Άρης – Περιστέρι bwin θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Κυριακή 5 Μαρτίου με ώρα έναρξης τις 20:30 (αντί για τις 19:15 που είχε αρχικά οριστεί) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα