Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Αγραβάνης

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα στην σημερινή (24/3) προπόνηση, ενώ απών ήταν και ο Νέιτ Ουόλτερς. Κανονικά παίζει κόντρα στην ΑΕΚ ο Μπέικον

Με αρκετά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός αύριο (25/3) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής κατά τη διάρκεια της σημερινής (24/3) προπόνησης και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην «Ένωση».

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του τραυματισμού του, όσο και για το πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Επίσης, ο Νέιτ Ουόλτερς ένιωσε ενόχληση στο γόνατο, πήγε για εξετάσεις που έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού στο δεξί γόνατο και θα επανεξεταστεί αύριο (25/3) για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του, ώστε να αποφασιστεί εάν θα παίξει ή όχι.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος έδειξε να έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι παρών στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα