Ολυμπιακός: Συνάντηση με την περιφέρεια και την διοίκηση του ΣΕΦ για τα βελτιωτικά έργα

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπους της Περιφέρειας και της διοίκησης του ΣΕΦ, προκειμένου να συζητηθούν τα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου.

Η ενημέρωση:

"Η αναβάθμιση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τη διοίκηση του ΣΕΦ και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Γ. Πατούλης: «Βούλησή μας ο εκσυγχρονισμός και η αξιοποίηση εμβληματικών αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών και των ομάδων της Αττικής μας»

Οι δυνατότητες για την περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την καλύτερη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση εργασίας που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με την πρόεδρο του ΣΕΦ κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη και εκπροσώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α. Καλογερόπουλος, ο Γενικός Δ/ντης ΣΕΦ Δημήτρης Μπαρδάκας, ο Γενικός Δ/ντης Ολυμπιακού Νίκος Λεπενιώτης και ο Αθλητικός Δ/ντης Ολυμπιακού Χρήστος Μπαφές.

Κατά τη συζήτηση αποτυπώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας, του ΣΕΦ και των αθλητικών συλλόγων, ενώ εκφράστηκε η από κοινού βούληση να διερευνηθεί κάθε δυνατότητα στήριξης της λειτουργίας και εκσυγχρονισμού του σταδίου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Αττική!

Συνεχίζουμε…

Υ.γ:Επίσης,είμαστε εν αναμονή των μελετών και του προϋπολογισμού,της δημιουργίας των κολυμβητηρίων,στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ!(σύντομα…)"


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα