ΚΑΕ Ολυμπιακός: Με Σπύρο Παπαδόπουλο, Πέτρο Λαγούτη και Δώρα Παντέλη η βραδιά Σπανούλη στο Σ.Ε.Φ.!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη στο Σ.Ε.Φ. όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ Ολυμπιακός, συνεπικουρούμενος από τον Πέτρο Λαγούτη και τη Δώρα Παντέλη

Λεπτομέρειες για τη λαμπρή βραδιά που ετοιμάζει προς τιμήν ενός εκ των κορυφαίων παικτών που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα του τμήματος μπάσκετ έκανε γνωστές η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι νταμπλούχοι ανακοίνωσαν τους παρουσιαστές για τη βραδιά της 17ης Σεπτεμβρίου που θα είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, από τους πιο γνωστούς φίλαθλους του Ολυμπιακού, θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στο «The Night Of The Legend» προς τιμήν του θρυλικού παλαίμαχου (και νυν τεχνικού του Περιστερίου)

Μαζί του θα βρίσκονται η δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη, όπως επίσης και ο ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης (επίσης γνωστός για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα του).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Οι εκπλήξεις στην μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη θα είναι πολλές. Μία από αυτές είναι και οι παρουσιαστές της!

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, αλλά και παρουσιαστής, γνωστός για τα βαθιά «ερυθρόλευκα» συναισθήματά του, Σπύρος Παπαδόπουλος, θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του The Night Of The Legend!

Στο πλευρό του, θα βρίσκεται η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Δώρα Παντέλη, καθώς και ο δημοφιλής ηθοποιός -επίσης «Ολυμπιακάκιας»-, ο Πέτρος Λαγούτης!

Οι τρεις τους θα δώσουν μια ιδιαίτερη… πινελιά στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, ενώ θα συντονίσουν και τους υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών»!

Stay tuned…!»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα